Quantum strategie Thuis

wat kun je van mij verwachten
Ik gebruik alles uit mijn toolbox dat resultaat oplevert en leg de link tussen de staat van je huis en de problemen die je daar ervaart naar jouzelf en vice versa. Als je je huis als metafoor voor jouw innerlijke wereld kunt beschouwen, wat zegt de staat van je huis dan over jou?


Wat durf je niet aan te pakken of onder ogen te zien? Waar bouwt de rommel zich steeds opnieuw op? Hoe vertaalt zich dit in lichamelijke uitingen? Wat zijn de parallellen tussen de problemen in je leven en in je lichaam? Hoe krijg je een huis dat een thuis is? Dat warm en voedend is en je als een warme deken omhult.
Een omgeving waarin praktisch, mooi, efficiëntie, prikkel-arm en comfort hand in hand gaan. Ik beheers hier meerdere strategieën voor en leer ze jou aan waarbij ik voor jou een combinatie op maat maak. 

 

resultaat

Zelf ben ik iets meer dan een jaar geleden gestart met ontspullen. Ik was het beu om na mijn werk elke keer veel van mijn vrije tijd kwijt te zijn aan opruimen en mijn huishouden. Ik wilde liever tijd hebben voor de dingen die ik echt belangrijk vind zoals mezelf en mijn kinderen.
Ik ben begonnen met 1 ruimte en voor ik het wist had ik me ruimte na ruimte door heel mijn huis doorgewerkt. De spullen die ik bezit gebruik ik, de kleren die in mijn kast hangen passen allemaal en worden regelmatig gedragen. Betekent dit dat ik maar 2 broeken en 3 t-shirts heb? Nee, zeker niet. Maar ik heb geen onnodige spullen meer die ruimte, tijd en energie vragen. Alles heeft een vaste plek en een doel. Mijn huis leefruimtes zijn bewust prikkelarm ingericht zodat ik niet afgeleid word terwijl ik juist rust wil.
Daarnaast heb ik de tijd die nodig is om heel mijn huis grondig te poetsen drastisch terug gebracht. En dat betekent meer tijd voor mij!

Mensen die ik op dit vlak gecoacht heb voelen zich prettiger in huis, hebben minder moeite spullen te vinden, bewaren geen onnodige spullen meer en zijn minder tijd kwijt met hun huishouden.

Verwacht jij dat ik je huis opruim en jij zelf niks hoeft te doen, huur dan alsjeblieft een schoonmaakbedrijf in. 

Ik ben woonachtig in Zuid Limburg. Reiskosten zijn niet inbegrepen en worden per klant berekend.  

Let op: ik ben geen arts en aan mijn adviezen kunnen geen rechten ontleend worden.
Geen geld terug garantie!