Over Rachelle

Ik ben een lichtwerker. Dit ben ik al mijn hele leven alleen was daar toen ik jong was geen naam voor. Ik voelde mij altijd anders dan de andere kinderen. Waardoor? Geen idee. Ik had een andere kijk op dingen en ik was graag alleen omdat ik als een spons fungeerde voor emoties en gedachten van anderen. Zeer vermoeiend.
Door de jaren heen ben ik steeds bewuster gaan leven en vergaarde ik meer kennis  over lichtwerkers, HSP, paranormaal begaafden, hooggevoelige mensen, spiritualiteit, etc. Het maakt niet uit hoe je het noemt, in essentie zijn er vele raakvlakken.

Mijn hele leven maak ik intuïtief gebruik van de informatie en energie uit het quantumveld (het onzichtbare energieveld dat ons omringt). Pas nu begrijp ik de theorie er achter. Hoewel de theorie wat lastiger is, is werken met het quantumveld zeer eenvoudig. Eigenlijk doen we dat allemaal, maar dan onbewust. 

Mijn bewuste levensstijl heeft mij al veel mooie ervaringen gebracht en mijn leven is op zoveel vlakken erdoor verrijkt. Werken met het quantumveld brengt mij veel vreugde en voldoening en ik vind het een eer om anderen dit ook aan te leren. 

Ik zie het als mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om een bewust leven te realiseren. Hiervoor zet ik alles in wat ik geleerd heb, zowel in mijn eigen leven als in de schoolbanken. Ik hou enorm van verhalen en werken met metaforen  en visualisaties gaat mij gemakkelijk af. 

Wil jij met mij werken? Neem dan contact op via info@quantumstrategie.nl

Ik ben woonachtig in Zuid Limburg.

Mijn opleidingen

Traditioneel: Hypnotherapie (HBO); Ergotherapie (HBO); Havo.

Daarnaast heb ik diverse interne opleidingen bij mijn werkgever gevolgd, oa. cursussen over niet aangeboren hersenletsel, agressietrainingen; meldcode huiselijk geweld, Hooi op je vork methodiek, etc.
Spiritueel: Healer Mastermind; Merkabah healer niveau 1+2;  Renegesis-Touch; Quantum-academy, certificaat van deelname);  Natuurgeneeskunde (HBO); Spiritueel GezondheidSpecialist; Basiscursus magnetiseren;  Bij- en nascholingsdagen volgens de 5 natuurgeneeskundige principes;  Nascholing mineralen 1 t/m 4;  werken met de biotensor; “Je kunt je leven helen”; “de 4 inzichten”, etc. 

Mijn recente boekenlijst

Spiegels (een kijk in het onbewuste)- Marieke Bertens
You2-Price Pritchard
Kybalion-Three Initiates
Think and grow rich-Napoleon Hill
You are a badass-Jen Sincero
Quantum Jumping-Burt Goldman
Your Quantum breakthrough-Sandra Anne Taylor
24 Energies for advanced healing-Dr.Florida MAOM D.D.
De sleutel tot zelfbevrijding-Christiane Beerland
The subtle art of not giving a fuck-Mark Manson
The complete Book of Home Organization-Toni Hammersley
Clean Mama's Guide to a Peaceful Home-Becky Rapinchuk
Real Life Organizing-Cassandra Aarssen
The Home Edit-Clea Shearer en Joanne Teplin

Ik volg op Youtube (onder andere)
Marieke Bertens
Carolina Seijen
Quantum Jumping
The honest guys
Sandra Rolus
Mary Kate
Cosmic Empress
Aaron Doughty
Clutterbug
Shelbizleee
Living big in a tiny house